Σχεδιασμός & Κατασκευή Κήπων και 'Εργων Πρασίνου

ΕΡΓΑ ΠΡΑΣΙΝΟΥ – ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ - ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ

Στα σύγχρονα έργα, μεγάλα και μικρά, απαιτείται η διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου με πράσινο. Τα έργα πρασίνου, πέραν της αναγκαίας αισθητικής παρέμβασης, συμβάλλουν και στην βελτίωση της ποιότητας ζωής.

Για την εταιρεία μας, ο κάθε χώρος αποτελεί μία ξεχωριστή πρόκληση. Ακόμη και οροφές κατοικιών ή πολυκατοικιών, μπορούν μέσα από τις σωστές διαδικασίες να μετατραπούν σε μία πράσινη όαση…

Αποτελεί μία αδιαμφισβήτητη πραγματικότητα ότι οι μεγάλοι και μικροί κήποι, οι πλατείες με πράσινο, τα γήπεδα, τα πάρκα, τα μεμονωμένα δέντρα και θάμνοι, η οποιαδήποτε πράσινη παρέμβαση γενικότερα, οδηγούν σε καλύτερη ποιότητα ζωής. Η εταιρεία μας πρωτοστατεί με όλους τους δυνατούς τρόπους στο να γίνει αυτός ο θαυμάσιος στόχος πραγματικότητα!

 
ΣΩΣΤΟΙ ΧΩΡΟΙ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΙΔΙΚΩΝ

Εάν κάποιος επιθυμεί να πραγματοποιηθεί με σωστό τρόπο ο σχεδιασμός, η κατασκευή και η συντήρηση του κήπου του, έτσι ώστε το αποτέλεσμα να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες απαιτήσεις, τότε καθίσταται απαραίτητη και καθοριστική η συμβολή ειδικών επιστημόνων και τεχνικών. Η ίδια προϋπόθεση ισχύει ασφαλώς και για την περίπτωση που κάποιος θέλει να προχωρήσει σε ανάπλαση του κήπου του, έτσι ώστε να γίνει αισθητικά και λειτουργικά σωστός.

Με αυτά τα δεδομένα υπόψη, η διεύθυνση της Babylon Gardens έχει προσλάβει και συνεργάζεται με μία ιδιαίτερα αξιόλογη ομάδα ατόμων και ειδικών συνεργείων, όπως τοπιοτέχνες, γεωπόνους, καθώς επίσης και μηχανικούς άρδευσης και διαχείρισης υδάτινων πόρων.

Η εταιρεία μας διαθέτει ομάδα επαγγελματιών με εξειδικευμένες γνώσεις και πολυετή εμπειρία για:

  • Κατασκευή κήπων
  • Δημιουργία βραχόκηπων
  • Κατασκευή γηπέδων ποδοσφαίρου
  • Δημιουργία roof gardens
  • Κηποτεχνία
  • Εγκαταστάσεις συστημάτων άρδευσης
  • Συντηρήσεις κήπων και χώρων πρασίνου